11 februari 2013

Fyra år och Gudmor.
 
Det är visserligen exakt fyra år sedan du försvann och lämnade mig ensam i en stor skrämmande värld. Fyra år är en lång tid av smärta och sorg, men jag har börjat lära mig - vi ses senare. Du får liksom vänta på mig, för jag kommer.. Men inte rikigt än. Saknaden blir aldrig någonsin mindre, men smärtan blir det. Oavsett hur stor eller liten smärtan är så kommer jag alltid att älska dig mest och du är mitt hjärta. Men idag vill jag faktiskt inte fokusera på att det är fyra år sedan, utan bara tänka på allt roligt vi gjorde och de faktum att jag idag blivit både faster och gudmor till en underbar liten tjej.
 
Älskade Cassiopeia, vi ses i framtiden. Jag hoppas du vilar i frid och äter så mycket gräs du bara orkar ♥ Att Zoey valde att komma ut just idag, den 11 februari kanske är ett tecken..
 
 
 
 
Idag, eller snarare inatt blev jag faster till en underbar liten Zoey Thina Klintestam!! 01.40 tittade hon äntligen ut och som vi alla har längtat, inte minst Christian och Thina. Att dessutom få veta att du ska bli Gudmor.. Den känslan! Älskade unge, jag kommer skämma bort dig som om du vore min egen! Lilla fina Zoey ♥