8 november 2013

Tänkte passa på att skriva några rader medans jag väntar på att tvätten ska bli klar. Det är alltid lika trevligt att börja fredagsmorgonen med att börja tvätta kläder kl. 07.00, eller? Inte jättekul kanske, men ett måste när man inte har några rena arbetskläder. Hade varit extremt skönt med en egen tvättmaskin i dessa lägen.
 
Denna vecka har varit hemsk, om man får säga så. Vi hade inventering på jobbet i måndags mellan 08.00-23.00 ungefär, lovar att det var sega huvuden sista timmarna. Men vi löste det ganska bra måste jag ändå säga! Jobbade sedan 08.20-17.00 i tisdags där vi gick igenom det som var fel från inventeringen. I onsdags var jag i Nyköpingsbutiken tillsammans med Michaela och Madde för att hjälpa Nyköping med deras inventering. Fick åka därifrån vid 15.30, så det var skönt. Höll dock på att somna när jag skulle köra hem så fick stanna och ta lite luft vid Stavsjö.
 
Har fått jättemycket hjälp med stallet den här veckan, vilket har varit otroligt tacksamt. Dock så hatar jag att behöva stressa i stallet och känna att jag inte kan ge Gustav 110% av min energi, tid och kärlek. Mår faktiskt riktigt dåligt när han på nått sätt hamnar i andra hand. Vill kunna mysa, borsta länge, lägga god tid på ridningen och känna att jag kan putsa av mina saker efter ridningen precis som vanligt, men de har verkligen inte gått senaste veckan. Har lovat mig själv och Gustav att det ska bli bättre nästa vecka..
 
Så fort jag är klar med tvätten blir det jobb fram till 19.15, sen väntar en jobbhelg och sen ska jag till Linköpingsbutiken nästa vecka och hjälpa dom med deras inventering. Hoppas jag överlever dehär! ;-)