8 maj 2013

Här kommer en liten bildbomb på Jarpen från idag!
Jag vet om mina brister, men för att inte ha ridit på 8v så är jag väldigt nöjd ändå :)
Fotograf & Hästägare, Matilda Bodsunder
 

1 maj 2013

Jag kände att det kanske var dags att skriva några rader..
 
Jag vet att många är nyfikna på allt som händer, eller inte händer med Gustav just nu pga. tidigare inlägg. Men jag är inte redo själv att gå ut med någonting, framför allt inte här -just nu. Dels för att jag knappt vet själv vad som händer och dels för att jag anser att detta är så pass personligt. I läget som är just nu behöver inte över hundra läsare, som jag knappt vet vilka de är veta allting i mitt liv. Vissa kan tycka att det då varit onödigt att jag skrivit de inlägg jag gjort tidigare, men jag måste få bestämma vad jag vill skriva på min blogg.
 
 
I dagsläget alltså så kommer jag inte skriva någonting om Gustav. Det ni kan få veta är att han inte rids överhuvudtaget, utan går och äter sig tjock i hagen i dagsläget! Men jag känner ändå att jag behöver bloggen just nu för att få skriva av mig lite grann, få ut lite av mina känslor, tänka på annat.
 
 
Framöver kommer jag bjuda på dels, en stor bloppis med massor av hästsaker till salu, mycket märkesprylar tex. De kommer även vara mycket vardag i bloggen framöver, inte så mycket häst med andra ord. Ni avgör själva om ni vill stanna kvar och läsa eller inte, men det kommer inte att skrivas någonting om Gustav i dagsläget alltså, va snälla och respektera detta. Jag har det jobbigt som det är, tack.