16 juli 2014

Hej på er.
Tänkte jag skulle försöka ladda upp resten av bilderna från fotograferingen förra veckan :)
 
Fotograf: Josefine Welén, stort tack för hjälpen!
 
 
Gustav känns faktiskt riktigt fin just nu ridmässigt. Jag tycker även att han börjar att biffa på sig lite på rätt ställen nu. Sen är det fortfarande mycket kvar, men för en gångs skull så känns de som att vi är på rätt väg!
 
Just nu står vi uppstallade på Dressyrhoppet under denna vecka. Detta pga. att vårat stall håller på att tvättas och fixas iordning och jag vill kunna hålla igång Gurkan nu. Vi har även anmält oss till våra första tävlingar nu, bara hoppas att han kan hålla sig frisk denna gång så vi faktiskt kan åka också hehe. Mer om de när allt närmar sig! Nu har ni fått resterande bilder från förra veckan, jag har skaffat mig ett nytt objektiv nu så nu jäklar ska det fotas! På återseende :)

6 juli 2014

Lite bilder från fotograferingen igår.
Han kändes inte helt 100 i ridningen, lite spänd och matt. Men jag har full förståelse för det nu när han går ute dygnet runt. Så blev bara ett litet kort pass. Tyvärr så är min kamera sådär tråkig igen! Vill inte fokusera och tar, vad jag tycker, jättesuddiga bilder. Får kolla upp det nästa vecka tror ja!
 
Fotograf: Josefine Welen
 
Okej, fortsätter med uppladdningen en annan dag, just nu funkar de sådär :p
 

Min bästa vän

Golden Poem
 
 
 

2 juli 2014

Hej där.
För en vecka sedan började min semester och som den började! Valde att hyra ut min lägenhet under Bråvalla festival iår igen, alltid skönt med lite extra pengar. Själv campade jag på den grisiga campingen tillsammans med mina fina vänner haha. Hade en helt underbar festival trots skit väder, åska, blixtrar o allt. Men vad gör allt de när världens bästa Håkan Hellström dyker upp som gästartist på Veronica Maggios spelning!? Alltså jag dog, på riktigt jag tjöt som ett litet barn- jag älskar denna karl!!

För övrigt så har jag börjat med Gurkans igångsättning på riktigt denna vecka. Nu ska han igång! Han har känts riktigt fräsch senaste dagarna nu så de är kul. Ska ut i skogen och lulla lite idag tillsammans med mamma. Vi ska försöka fota lite på lördag om vädret tillåter, känner att det är dags för lite uppdatering om hur snygg min pojke blivit nu, eller hur? Kommer behöva hjälp med en ny bloggdesign sen också, hoppas någon är sugen!

De får vara allt för idag. Har ni några önskemål om vad jag ska skriva om? Speciella inlägg, frågestund, något speciellt ämne eller rubrik? Kommentera gärna om ni vill att bloggen ska komma till liv igen :)