23 april 2014

Halloj i värmen! 
Äntligen är våren här på riktigt, Gurkan går naken i hagen och ser allmänt lycklig ut. Skrittade igång honom i måndags, känns superfin. Tanken är att jag ska prova och trava honom idag o se om ja känner någon hälta.

Jag tror att han sträckt sig i hagen plus att han säkert är lite överansträngd. Fortfarande ingen svullnad eller värme i benen, väldigt mystiskt! Hur som, nu ska ja sätta fart o mocka istället :-)

16 april 2014

Jaha, påsklovet är igång, jag är ledig men inte fan har jag tid att göra någonting i alla fall! Det är så mycket jag vill göra när jag är ledig att det blir totalt kaos när jag ska försöka få ihop allting.
 
Inte nog med det så har Gustav gått och blivit halt, 5 dagar innan tävlingen! Hur otajmat!? Trodde i helgen att det var hovböld då han verkligen var blockhalt redan i skritt, men hovslagaren var ute i måndags och kände och hittad ingenting. Han är varken varm, svullen eller verkar ömma på benet, men han är halt.. Idag var det bättre, så tror på att han sträckt sig. Känns skittråkigt nu när vi verkligen kommit igång! Bara hoppas att det lägger sig så vi slipper åka till klinik.
 
 

11 april 2014

Hej och hå, här ekar det tomt på uppdatering!
 
Vad har hänt sedan senast då? Gustav känns superfräsch och positiv. Vi har börjat dressyrträna varannan vecka för Marie Calgren, vilket känns jätteroligt! Vi har mycket att hämta igen, men vi kämpar på.
 
Vi har även hunnit vara iväg på ytterligare en pay and jump, denna gång på Skogslottens Ryttarförening. Han var så himla duktig och fin! Red på Flippanbettet eftersom det var utomhus och jag tror inte riktigt på hackamor utomhus än. En ryttarmiss där jag blev lite låst i handen så vi kom lite nära = nedslag. Men annars kalasfin! Positiv, pigg, glad, bjöd på allt och kändes riktigt säker.
 
Nu laddar vi om inför våran första lokala start på långfredagen! :-)
 
Bilder från Skogslotten fotade av Emilie Persson