4 januari 2013

Meningslöst babbel.
 
Idag har jag jobbat för första gången iår, underbart skönt att vara tillbaka i vardagen. Det märks i kroppen att jag varit ledig, är helt slut och vill bara lägga mig ner och sova. Timmarna på jobbet gick fort idag, kunderna verkar älska rean den här gången. Det går mest schabrak, vilket inte är så konstigt, de är många fina schabrak som reas! Har ni inte varit inne och kikat på Hööks rea tycker jag absolut att ni ska ta en titt.
 
Inget stall för min del idag, mamma fixade sysslorna och Matilda joggade Gustav på lina i ca 20 min. Jag längtar som en tok efter att få sitta på Gustavs rygg igen! Satt hela kvällen igår och planerade övningar och Gustavs träning inför den kommande säsongen, är otroligt peppad. Har bestämt mig för att försöka sattsa på hoppningen iår, självklart blir det som vanligt dressyrträning, men blir nog inte så mycket dressyrtävlingar. Är väldigt svårt att kombinera både hoppning och dressyren på den nivå jag vill, speciellt när jag jobbar varannan helg. Därför kände jag att iår måste jag välja.
 
Nog om dagen, nu väntar sängen och imorgon jobb!
 

1 januari 2013

2013.
 
Nytt år och nya möjligheter, det är standard såhär första dagen på det nya året. Tänker inte sätta några nyårslöften då jag vet att jag inte kan hålla dom iallafall. Däremot har jag större krav på mig själv och mål jag vill uppnå, men det är inget jag varken tänker eller behöver skriva här.
 
Hade ett superhärligt nyårsfirande med fina vänner, mat, dryck och allt vad de innebär. Mådde inte speciellt bra imorse när jag vaknade, men efter en promenad, pizza och lite stallmys hos min finaste mår kroppen helt plötsligt fantastiskt. Gustav kan verkligen få mig att så bra, bara av sin närvaro. Idag har jag dessutom motionerat Gustav själv för första gången på snart tre veckor. Dock genom longering, men det var ändå härligt att se honom arbeta och lyssna, min fina. Saknar att rida, men snart så ♥

Jag tänkte dessutom att det kanske är dags snart att öppna upp den här bloggen. Dock så är det en trevlig trygghet att bara skriva för sig själv, utan alla idioter som finns därute. Men samtidigt gillar jag diskutionerna som blir. Så därför har jag nu tagit beslutet att öppna bloggen, vi får väl se hur länge den får vara just öppen ;)