15 juli 2013

Och så var första arbetsdagen avklarad efter semestern! Det var faktiskt skönt att vara tillbaka och få in lite vardag igen. Dagen gick väldigt fort och det är mycket planering nu inför det nya katalogsläppet. Mycket nytt och fint som kommer in, det kliar lite i fingrarna så att säga.
 
Har förövrigt pratat med Strömsholm idag. Gustav är fortfarande halt och jag vågar inte riskera någonting eller chansa nu efter operationen. Strömsholm tyckte att jag gjorde helt rätt i att ringa och rådfråga istället för att ta egna beslut. Tyvärr kunde dom såklart inte säga vad de kan vara för fel, men dom trodde inte att det hade med operationen att göra. Antingen är han dålig i sina bakknän igen pga. den långa vilan eller så har han sträckt sig. Vi bokade så vi ska in den 25e och göra en lättare hältutredning för att se va de kan vara. Fram till dess ska han promeneras som innan, han får inte busa och ha sig så det blir en mindre hage för honom igen. Så skönt att ha så bra stöd från Strömsholm!
 
Så efter jobbet blev det en ordentlig ompyssling då mamma redan hade fixat allting. Så nu återgår vi till promenader, en gång om dagen ca 30 minuter och stretching. Han får även sova med Back on Track nu fram till återbesöket. Pluttisen ♥
 
 

Kommentarer
Rebecka Wärnström

Finis Gurra!

Lycka till imorgon

2013-07-24 @ 21:15:29
URL: http://rebeckashemligheter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL (eller en hemlis):


URL:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback