28 september 2013

Vilken superhärlig jobbdag det har varit idag! Fullt ös ända från öppning till stängning, märks att det är löningshelg. Fått in väldigt mycket fint från den nya JH kollektionen, jobbigt att stå och dregla på allt hela dagarna haha just nu är det både JH kampanj, 15% på täcken, 15% på hela hundsortimentet samt Rosa Bandet kampanj, mycket att hålla reda på. Men väldigt uppskattat av kunderna :)
 

 
Blev bara en snabbvesit i stallet idag, mamma hade redan fixat allting plus tagit in hästen, tack mammi ♥ Gustav var lite snorig idag, typiskt. Så nu blir det innetäcke på honom! Han är ju inte rakad ännu, men han har ju boxen precis vid dörröppningen så det blir lite dragit där, pluttis får inte bli sjuk nu! Imorgon om han inte ser allt för snorig och dan ut blir det ridning. Bara skrittat ut en gång den här veckan så är extremt sugen på lite ridning nu! Malin hade ridit i fredags och de hade gått bra så de känns skönt.
 
Förövrigt händer det inte så mycket, har förbrukat allt internet på mobilen så bara väntar på att det ska bli 1 oktober nu så jag kan blogga ordentligt igen!
 
 

Kommentarer
Elin Sandell

Jag köpte en rosa grimma, så mysig med ludd :))

Svar: Den är så fin! Vill ha en sån till Gurra också :)
Therese Klintestam

2013-09-30 @ 21:22:24
URL: http://elinsandell.blogg.se
emilie persson

Bra initiativ av hööks!!

Svar: Men eller hur?! :)
Therese Klintestam

2013-10-01 @ 10:18:56
URL: http://emiliepersson.se

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL (eller en hemlis):


URL:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback