21 maj 2014

Ligger på innergården och solar med en kaffe i handen, livet är bra underbart ibland! Bara 5 veckor kvar till semester nu också, räknar ner. 

Ni kanske har sett att vi på Hööks Norrköping söker en ny duktig säljare. En av våra bästa säljare och underbara vän kommer tyvärr att lämna oss.. Så nu behöver vi en ny taggad person som älskar hästar, utmaningar och att sälja! Är du den rätta för oss? In på hooks.se och klicka dig vidare till "lediga tjänster" och sök!!! 

I övrigt så har jag skrittat Gustav nu i tre veckor, bara en vecka kvar till återbesök och då hoppas jag att han är fräsch så vi kan komma igång. Han har faktiskt skött sig ovanligt bra under dessa tre veckor, så stolt över honom ;) 

Det var vad jag hade att bjuda på idag, puss på er så hörs vi!



Kommentarer
emma

Hej! Såg att du använder en ogilvypadd. Skulle du vilja göra en recension av paddan? Hur mycket plats tar den under sadeln? Känns det någon skillnad mot en gelepadd?
:)

Svar: Kan berätta kort, orkar inte skriva ett inlägg :p
Ja är kalasnöjd. Har både till hoppsadeln o dressyrsadeln, i hoppsadeln har ja ilägg bak. Tar inte speciellt mkt plats, formar sig efter sadeln. Betydligt bättre än gelpad - tkr ja! Känns som man får mer stötdämpning o att den ligger stadigare under sadeln! :)
Therese Klintestam

2014-05-21 @ 19:10:48

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL (eller en hemlis):


URL:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback